SAPANCA MAŞUKİYE TURU

Siz değerli yolcularımız ile buluşmamızın ardından ARES TRANSFER ile Sapanca Maşukiye Turu yolculuğumuz başlıyor. Maşukiye’ye hareket ediyoruz.

Sapanca Maşukiye’de yapacağınız gezide bir günde neler yapabileceğinizi yazımızda bulacaksınız.

 

Türkiye’mizin hiçbir yerinde bizi aç bırakmıyor. Bu doğrultuda Maşukiye köyünde de güzel bir ziyafet çekmeyi hayal edebilirsiniz. Günün ilk saatlerinde yapacağınız ziyaretlerde sizi zengin ve doğal bir menüsü ile köy kahvaltısı karşılayacak.

Maşukiye ve çevresi gezilecek yerler ve yapılacak aktiviteler bakımından oldukça zengin. Bol bol doğa yürüyüşüne çıkabilir. Doğanın, güzelliklerine erişebilirsiniz. Kış aylarında Kartepe’de kayak yapabilirsiniz

Maşukiye’de ne var? Maşukiye gezilecek yerler nereleri?

MAŞUKİYE’DE EN ÇOK GEZİLEN YERLER

 

1- Kartepe Kayak Merkezi

2- Akyazı

3- Sapanca Gölü

4- Ormanya Doğal Yaşam Parkı

5- Seka Park

6 – Sakarya Saklı Göl

7- Yuvacık Barajı Yürüyüş Parkuru

8 – Maden Deresi

9- Kuzuyayla Tabiat Parkı

10- Kartepe Orman Parkı

11- Kartepe Zipline

12- Maşukiye Şelalesi

13.-Kuzuyayla Şelalesi

14-Akçakese Şelalesi

 

MAŞUKİYE NEREDE?

 

Kocaeli’nin yeşil cenneti beldelerinden birisi de Maşukiye’dir. Belde, İstanbul’a 120 kilometre ve İzmit’e 20 kilometre uzaklıktadır. Etrafı yemyeşil, sağlı sollu et-mangal ve alabalık lokantalarıyla dolu bir yoldan geçilerek ulaşılan Maşukiye; elma, ceviz ve kiraz ağaçlarıyla kaplıdır. Maşukiye’nin ismi âşık anlamına gelen mâşuktan gelir.

 

ARES TRANSFER farkı ile Sapanca Maşukiye’nin bu muhteşem yerlerini görmek istiyorsanız hemen yerinizi ayırtın ve bu güzel şehrin tadını çıkarmaya başlayın. Sapanca Maşukiye Tur’u hakkında bilgi almak istiyorsanız bizi 0541 166 17 17’li numaradan arayarak hemen ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir