BURSA ULUDAĞ TURU

BURSA ULUDAĞ TURU

ARES TRANSFER ile kış en önemli yerlerinden biri olan Bursa Uludağ’a ulaşım artık çok kolay. Kış aylarında yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Uludağ için ARES TRANSFER ‘in size özel turundan rahatlıkla yararlanabilirsiniz.

BURSA ULUDAĞ’DA GÜNÜ BİRLİK OLARAK NE YAPILIR?
Bursa ili, ülkemizin en önemli şehirlerindendir ve burada turistik birçok bölge bulunmaktadır. Muhteşem doğal güzelliklere sahip bu şehirde yapılacak en eğlenceli etkinlikler arasında kayak sporu bulunuyor. Kış sporları için doğru bir tercih olan Bursa ilinde yer alan Uludağ’da keyifli bir kar tatili yapabilirsiniz.

ULUDAĞ’DA GEZİLECEK YERLER

Her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlayan Uludağ önemli bir turizm merkezi olarak ön plana çıkmaktadır. Uludağ’da tatil yapılırken sabahın erken saatlerinde kalkılır. Soğuk ortamı ile bilinen Uludağ’da soğuktan korunmak için sıkı bir şekilde giyinilir.
Marmara Bölgesi’nin yegane kış tatili yörelerinden birisi olan Uludağ’a gidildiğinde Uludağ Milli Parkı mutlaka görülmelidir. Çok dik yamaçlarda olan Uludağ içerisinde Çobankaya Yaylası da görülmesi gereken yerler arasında yer alıyor. Uludağ’da bulunan Softaboğan, Aras ve buzul gölleri de mutlaka görülüp ziyaret edilmesi gereken yerlerin başında geliyor. Uludağ’daki Buzlu ve Aynalı Göller de görülmesi gereken önemli noktalar arasında yer almaktadır.

İSTANBUL BURSA ULUDAĞ ARASI TRANSFER NASIL OLUŞTURULUR?

İstanbul Bursa Uludağ arası transfer oluşturmak ARES TRANSFER farkı ile çok kolay. Eşsiz bir Uludağ seyahati için irtibat numaranızı olan 0541 166 17 17 arayarak hemen rezervasyon oluşturabilirsiniz. Rezervasyon için İstanbul Uludağ arası gitmek istediğiniz tarihi ve yolcu sayısını bildirerek kolayca bu işlemi yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir