İSTANBUL EDİRNE TRANSFER

ARES TRANSFER ile denizi ve tarihi ile meşhur olan Edirne’de muhteşem bir gün geçirebilirsiniz.  Günü birlik olarak ziyaret edebilirsiniz. ARES TRANSFER ‘in size özel kampanyalarından rahatlıkla yararlanabilirsiniz

 

ARES TRANSFER’in işinde uzman şoförleri ve kaliteli araçları ile size Edirne’de tatilin tadını çıkarma imkanı sunacaktır.

 

İSTANBUL EDİRNE ARASI KAÇ SAAT?

Özelikle sosyal medya ve internette çok araştırılan İstanbul Edirne arası kaç saat? Sorusunun cevabını yazımızda bulacaksınız. ARES TRANSFER ile İstanbul ile Edirne arası bir seyahat 4 ile 5 saat içinde tamamlanmış oluyor.

 

İSTANBUL EDİRNE ARASI KAÇ KM?

Edirne ile İstanbul arası kara yolculuğu mesafesi 239,4 km’dir.

 

İSTANBUL EDİRNE ARASI TRANSFERLER HANGİ ARAÇLARLA YAPILIYOR?

İstanbul Edirne arası transferinizde kullanılan araç Mercedes Vito’dur. ARES TRANSFER’in deneyimi ile bu eşsiz seyahat sizin bir telefon uzağınızda. Bizi 0541 166 17 17 arayarak hemen ulaşabilirsiniz.

 

İSTANBUL EDİRNE ARASI TRANSFER NASIL OLUŞTURULUR?

İstanbul arası transfer oluşturmak ARES TRANSFER farkı ile çok kolay. Eşsiz bir Edirne seyahati için irtibat numarımız olan 0541 166 17 17 arayarak hemen rezervasyon oluşturabilirsiniz. Rezervasyon için İstanbul Edirne arası gitmek istediğiniz tarihi ve yolcu sayısını bildirerek kolayca bu işlemi yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir