İstanbul Ayvalık Transfer

İstanbul Ayvalık Transfer

ARES TRANSFER ile denizi ve tarihi ile meşhur olan Ayvalık’ta muhteşem bir gün geçirebilirsiniz.  Günü birlik olarak ziyaret edebilirsiniz. ARES TRANSFER ‘in size özel kampanyalarından rahatlıkla yararlanabilirsiniz

 

ARES TRANSFER’in işinde uzman şoförleri ve kaliteli araçları ile size Ayvalık’ta tatilin tadını çıkarma imkanı sunacaktır.

İSTANBUL AYVALIK ARASI KAÇ SAAT?

Özelikle sosyal medya ve internette çok araştırılan İstanbul Ayvalık arası kaç saat? Sorusunun cevabını yazımızda bulacaksınız. ARES TRANSFER ile İstanbul ile Ayvalık arası bir seyahat 4 ile 5 saat içinde tamamlanmış oluyor.

 

İSTANBUL AYVALIK ARASI KAÇ KM?

 

Ayvalık ile İstanbul arası kara yolculuğu mesafesi 405 km’dir.

 

İSTANBUL AYVALIK ARASI TRANSFERLER HANGİ ARAÇLARLA YAPILIYOR?

İstanbul Ayvalık arası transferinizde kullanılan araç Mercedes Vito’dur. ARES TRANSFER’in deneyimi ile bu eşsiz seyahat sizin bir telefon uzağınızda. Bizi 0541 166 17 17 arayarak hemen ulaşabilirsiniz.

 

İSTANBUL AYVALIK ARASI TRANSFER NASIL OLUŞTURULUR?

İstanbul Ayvalık arası transfer oluşturmak ARES TRANSFER farkı ile çok kolay. Eşsiz bir Ayvalık seyahati için irtibat numarımız olan 0541 166 17 17 arayarak hemen rezervasyon oluşturabilirsiniz. Rezervasyon için İstanbul Ayvalık arası gitmek istediğiniz tarihi ve yolcu sayısını bildirerek kolayca bu işlemi yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir