İSTANBUL ANKARA TRANSFER

ARES TRANSFER ile ülkemizin başkenti olan Ankara’ya ulaşım artık çok kolay. Günü birlik olarak Anıtkabir’i ziyaret edebilirsiniz. ARES TRANSFER ‘in size özel kampanyalarından rahatlıkla yararlanabilirsiniz

 

ARES TRANSFER’in işinde uzman şoförleri ve kaliteli araçları ile sizi Ankara’ya en güvenli ve en kısa sürede ulaştıracaktır.

 

İSTANBUL ANKARA ARASI KAÇ SAAT?

Özelikle sosyal medya ve internette çok araştırılan İstanbul Ankara arası kaç saat? Sorusunun cevabını yazımızda bulacaksınız. ARES TRANSFER ile İstanbul’dan alınan yolcularımız Ankara’ya 5 saat içinde güvenli ve kaliteli hizmet farkı ile götürülüyor.

 

Ankara İstanbul Arası Kaç Km?

Ankara ile İstanbul arası kara yolculuğu mesafesi 450 km’dir.

 

İSTANBUL ANKARA ARASI TRANSFERLER HANGİ ARAÇLARLA YAPILIYOR?

İstanbul Ankara arası transferinizde kullanılan araç Mercedes Vito’dur. ARES TRANSFER’in deneyimi ile bu eşsiz seyahat sizin bir telefon uzağınızda. Bizi 0541 166 17 17 arayarak hemen ulaşabilirsiniz.

 

İSTANBUL ANKARA ARASI TRANSFER NASIL OLUŞTURULUR?

İstanbul Ankara arası transfer oluşturmak ARES TRANSFER farkı ile çok kolay. Eşsiz bir Ankara seyahati için irtibat numarımız olan 0541 166 17 17 arayarak hemen rezervasyon oluşturabilirsiniz. Rezervasyon için İstanbul Ankara arası gitmek istediğiniz tarihi ve yolcu sayısını bildirerek kolayca bu işlemi yapabilirsiniz.

 

ANKARA’DA GEZİLECEK EN İYİ YERLER

 

  1. Anıtkabir
  2. Atatürk Orman Çiftliği
  3. Kuğulu Park.
  4. Ankara Müzeleri
  5. Ahlatlıbel Tesisleri
  6. Eymir Gölü
  7. Pembe Köşk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir